Musikkhistorie – Hvordan Pop Music Opprinnelse

Pop musikk er vanligvis forbundet med en populistisk bevegelse «, og disse er ikke ny. Faktisk populistiske bevegelser kan lett spores tilbake til antikkens Roma og sannsynligvis måten lenger tilbake enn det. En av de nyere populistiske bevegelser skjedde i de seksten hundrevis eller det om. Det var også en «Free Love «bevegelse i Tyskland like før nazi ta over.

7444316818_0e92f7305b_z

Så dette setter scenen for pop musikk i dette landet. Pop musikk slik vi kjenner det er en blanding av blues og folkemusikk, ren og enkel. Man må gi mye av æren til oppfinnelsen av den elektriske gitaren, så vel som ble brukt så tidlig som 1931, med tidlig talsmenn som Les Paul. Den elektriske gitaren, men ble først brukt i Big Band, som var jazz. Så jazz eller blues blande med Folk Songs, men du ønsker å se på det.

Den grunnleggende musikalske praksis av pop musikk er det samme som Blues eller jazz. I jazz, musikere bruke en akkord diagram og improvisere eller make-up sine deler. I Blues, er den musikalske praksis mye det samme, bortsett akkordene involvert er mye enklere. Dette er tre akkorder, kjent som Blues Chords. Disse er også de mest brukte akkordene i popmusikk. Jazz kan anses som en bit av en mer spesialisert anvendelse av Blues oppføringspraksis og dette er vanligvis tilskrevet svart musikk.

Jeg tror det mest interessante er at det var den samme populistiske / snobb skillet går på vei tilbake, at folk som ikke ser veldig langt tilbake i historien bare attributt til dagens popmusikk. Vei tilbake, jazz ble latterliggjort som en lav, nedverdiget musikalsk form som ville utarte samfunnet. Det er også sanger som går langt, langt tilbake som «Momma Har ikke» Low «, som har tekster som sier» momma tillater ikke noe gitarspill «round here. «

Legg att eit svar