Moderne kunst

Som en ikke-artist, når jeg tenker på moderne kunst, tenker jeg på kunst som nylig har blitt opprettet, og prøver å tenke i et større omfang av historie, tenker jeg på fersk som i de siste 100 årene. På mange måter er dette riktig, men ikke helt. I kunstverdenen, er forskjellige kunst stiler referert til som -isms. Dette høres sikkert kjent fra en gammel college humaniora klasse. Du har sannsynligvis lært om naturalisme, romantikken, realisme, impresjonisme, og mer. Vel, noen av disse -isms er store kategorisjefene, med mange sub-ismer under dem, og det er sant med modernismen.

Modernismen var en altomfattende bevegelse som tar inn andre bevegelser også. Modernismen fant sted i løpet av første del av det 20. århundre, og selv om under kategoriene under modernismen kan være ganske forskjellige fra hverandre, de holder til felles avvisning av naturalisme og Academicism, begge stilarter som fulgte rigide regler for maleri som kan være undervist i skolen, og at lignet den naturlige verden. I stedet Modernistene favoriserte eksperimentell kunst.

Den moderne verden var i endring, så kunsten er nødvendig å endre så vel. Moderne kunst ville utforske den nye moderne verden, og artistene valgte å gjøre dette på ulike måter. Men uavhengig av uttrykk valgt, alle former er en utforskning av hver artist sitt eget syn på livet på sin egen måte. Noen av de sub-ismer av modernismen, og hva de utforske, inkluderer: ekspresjonisme som utforsker følelser og tilstander av sinnet, konstruktivisme som konsentrerer seg om sosial funksjon, prøver surrealismen å uttrykke det ubevisste sinn, og kubisme som utforsker naturen av representasjon.

Dette er bare noen av trendene som omfattes av modernismen, noen er ganske forskjellige, og andre overlapper med hverandre, men alle disse artistene ble kunsten en måte å oppdage sannheten, enten det er en moderne sannhet futurisme, eller en universell Sannheten Suprematisme. De prøvde, jeg deres egen måte, å søke svar på grunnleggende spørsmål om kunstens natur og menneskelig erfaring.

Modernismen varte omtrent tre fjerdedeler gjennom det 20. århundre, og av 1970-tallet ble moderne kunstnere flytter til Post Modernism. Overraskende, det var arkitekter som tok ledelsen i utviklingen av Post Modernism, men mye av den postmoderne visuell kunst er en kritikk av det moderne samfunn.