Kunsten landskapet i Frankrike

Fransk kunst, kjent for sine varierte maleri stiler ble opprinnelig påvirket av flamske og italienske kunst under renessansen av opplysning. Det gikk gjennom mange korridorer utvikling gjennom de kreative talentene til ulike kunstnere, og til slutt slo seg ned på den impresjonisme stil som den ultimate prestasjon av fransk kunst.

Utviklingen av Fransk Kunst

Fransk kunst oppsto under forhistorisk tid og fortsatte å blomstre ved Charlemagne. I løpet av det 17. århundre, Klasse var den mest populære stil av maleriet. I det 18. århundre stilen ble forbigått av rokokko maleri stil som var en replikering av barokk maleri. Like etter romantikken fulgt, selv gi etter for angrep av realisme stil. Den siste av de store stiler å dukke opp var impresjonismen, som var og er regnet som den ultimate grafikkstilen oppnådd av franske kunstnere under moderne tid.

Samlinger av Kunst

Museene i Frankrike er enten helt eller delvis brukes til lagring av skulpturer og Maling. Inne i disse museene kan bli funnet store samlinger av gamle mesterverk skapt før eller under det 18. århundre. I staten statseide Musée du Louvre lagres det berømte maleriet Mona Lisa eller La Joconde. Musée d’Orsay, som ligger i den gamle jernbanestasjonen ble omgjort til et museum, og har vært et samlingssted for det 19. århundre malerier av impresjonisme og Fauvisme.

Hvis du er interessert i å utforske den franske klassisk kunst og musikk, er det sterkt anbefalt å besøke. Under besøket kan du utforske mange spennende konsept om fransk musikk og kunst. Det finnes billige flyreiser disponibel til Paris (www.bravofly.se/erbjudande/flyg/stockholm-paris), hvor du besøke og utforske noen fantastiske theatures, museum og musikk.

Musikk

Frankrike er også kjent for det mangfoldet av sin folkemusikk og klassisk musikk, men på grunn av tilstrømningen av ulike folk og tungemål, musikken variasjon nytes i landet har økt i store sprang. Musikk fra Afrika har blandet med de lokale franske låter. Den calypso stil musikk fra Latin-Amerika blander inn og skaper en livlig primitive smak til mer raffinert urfolk type musikk. Infiltrasjon av fortsatt mer variasjon kommer fra asiatiske samfunnet med sine høye skingrende toner vanligvis ledsaget av livlige konsertshow som viser tidligere erobringer, romantikk og legender. Hip pop musikk har også infiltrert i det franske samfunnet uten å resultere i noen reell grunn til bekymring.

Skuespill

Frankrike har vært ansett som den å være i forkant av kino utvikling, med en fremtredende posisjon i sine bidrag til kunst. Viktige bevegelser i verden av teaterforestilling som Nouvelle Vague hadde sin opprinnelse i landet. Filmproduksjon, en annen av sine bidrag til skuespill, skildrer en liberal tolkning og visning av sex, samfunn, politikk og historie. Det er mange små kinoer i downtown delene av en by, som direkte konkurrerer med de store operatørene, men Paris har det høyeste antallet kinoer i verden.

Legg att eit svar